(Magyar) Intézményi megrendelés esetén, kérje személyre szabott ajánlatunkat! (iskolai jutalomkönyv, ajánlott olvasmány)

Csimota Blog

(Magyar) „Mi felnőttek is megirigyelhetnénk a gondolataikat: ne háborúzzunk, legyen béke, ismerjük meg egymást!”– Az Ellenség-óráról Landy Annamáriával, az Amnesty International munkatársával beszélgettünk

5th April, 2017., sanya

(Magyar) Az Amnesty International Magyarországgal korábban közösen úgy döntöttünk, hogy érdemes kipróbálni, hogyan működik Az ellenség című könyv az Amnesty emberi jogi oktatási programjában. Landy Annamária, az Amnesty International Magyarország emberi jogi képzési koordinátora osztotta meg velünk az elmúlt évek tapasztalatait.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Davide Cali: Az ellenség (Hintafa)

30th March, 2016., sanya

(Magyar) Régóta kerülgetem, szemezek a Csimota Kiadónál megjelent Az ellenség című könyvvel. Vártam, hogy eljöjjön a megfelelő pillanat, hogy elolvassuk, mert a könyv nem csak megkerülhetetlen, de komoly gyomros is. Persze adja magát a kérdés, miért kellene ilyesmit olvastatnunk a gyerekkel? Egyáltalán, nem korai? Mondom: mert KÖTELEZŐ. Így, csupa nagybetűkkel.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Ellenség — Tasi Katalin írása a Könyvmutatványosok oldalán

5th October, 2015., sanya

(Magyar) Elég egyszer elolvasni ahhoz, hogy egy életen át emlékezzünk rá, és gondolkodjunk róla, és gondoljuk újra egyszer, többször, akárhányszor: ki is az ELLENSÉG.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Az ellenség az Amnesty International Magyarország emberi jogi oktatási programjában

11th March, 2015., sanya

(Magyar) Mit tudnak a „kicsik” arról, mi is, ki is az ellenség? Mit is lehet tenni azért, hogy ne legyen az? Az órán sor kerül a könyv rövid bemutatójára is.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Az ellenség (L’Ennemi) videó

26th October, 2014., sanya

(Magyar) Rövid videó Az ellenséghez.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Kolofon kedd EXTRA (Davide Cali: Az ellenség (L’Ennemi))

27th May, 2014., sanya

(Magyar) Új sorozatunkban keddenként egy-egy Csimota-könyv kolofonoldalát mutatjuk be. Korábbiak itt. Kolofon 1. nyomd a kiadásra vonatkozó különféle adatok (kiadó, szerkesztő, nyomda stb.) közlése a könyv végén vagy a címlap belső oldalán

Olvass tovább >>>

Facebook
Archívum