(Magyar) Intézményi megrendelés esetén, kérje személyre szabott ajánlatunkat! (iskolai jutalomkönyv, ajánlott olvasmány)

Csimota Blog

(Magyar) Tárkony spenótja 4 főre számolva (Csimota Gasztro)

18th August, 2016., sanya

(Magyar) A Csimota Gasztro egy igazi különlegességgel, a híres nemköltő költő, Tárkony spenótjának receptjével készült! Olvassatok, figyeljetek és főzzetek!

Olvass tovább >>>

(Magyar) Jupiteri ropogtató zöldföldi zöldbigyóval

20th May, 2016., sanya

(Magyar) Megéheztél? Nincs ötleted, mit is ehetnél ebédre? Unod a répát és a borsót? Akkor a jupiteri ropogtatót neked találták ki! Zöldföldi zöldbigyóval különösen finom!

Olvass tovább >>>

(Magyar) Genyőtepite (Csimota Gasztro)

11th April, 2016., sanya

(Magyar) Valami finomságra vágysz? A genyőtepite nem csak finom, de nagyon könnyen el lehet készíteni. Mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Sündör és Niru Sündör nyomában egyik szereplője, Mirminyó, is eltanulta a genyőtepite sütés csínját-bínját Niru kedvéért!

Olvass tovább >>>

(Magyar) Fuji vulkán csúcsáról szüretelt felhőhab tengeri rágcsával (Csimota Gasztro)

6th April, 2016., sanya

(Magyar) Lassan vacsorát kéne főzni és még nincs ötleted? A Fuji vulkán csúcsáról szüretelt hab tengeri rágcsával talán kicsit furcsán hangzik, de nagyon finom és elkészíteni is könnyű!

Olvass tovább >>>

(Magyar) Répapuding (Csimota Gasztro)

25th March, 2016., sanya

(Magyar) Már csak pár nap választ el minket a szokásos húsvéti sütés-főzéstől. A menü alapvetően a szokásos, de mi legyen a desszert? Ebből az alkalomból Szegedi Katalin Álomcirkusz meséjét hívtuk segítségül és vettük kölcsön a kötéltáncos nyuszilány, Panka egyik kedvenc édességét, a répapudingot!

Olvass tovább >>>

(Magyar) Málnaszószos párna (Csimota Gasztro)

18th March, 2016., sanya

(Magyar) Tudjátok már, mit esztek reggelire? Nekünk van egy ötletünk! Annyit elárulunk, Tündérbodárnak és Devevérnek is ez a kedvence!

Olvass tovább >>>

Facebook
Archívum