(Magyar) Intézményi megrendelés esetén, kérje személyre szabott ajánlatunkat! (iskolai jutalomkönyv, ajánlott olvasmány)

Csimota Blog

(Magyar) Mit olvassunk karácsonykor? – 5+1 mese a karácsonyfa alá

10th December, 2016., sanya

(Magyar) Az utóbbi hetekben láthattatok tőlünk Papírszínház-mese- és babalapozó ajánlót is. A közelgő ünnepek alkalmából egy újabb 5+1-es ajánlóval készültünk, ahol megtalálhatjátok legszebb meséinket, olyan szerzők tollából, mint Szegedi Katalin vagy Lanczkor Gábor. Összeállításunkban megtalálhatjátok a legszuperebb meséket kicsiknek és nagyoknak, egyaránt!

Olvass tovább >>>

(Magyar) Szegedi Katalin: Kence receptjei (A maradékok reinkarnációja)

2nd December, 2016., sanya

(Magyar) Soha nem dobok ki semmilyen ételmaradékot, hiszen bármilyen értelmezhetetlenül pici mennyiség marad valamiből, azt tovább lehet gondolni, és rögtön új életre kel a maradék. Kifejezetten szeretek sportot űzni az efféle reinkarnációból, aminek az egyik legjobb módja a különféle krémek, pástétomok készítése.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Szegedi Katalin: Cukkini receptjei (A cukkini ezerarca)

30th November, 2016., sanya

(Magyar) Lusta kertész vagyok. Csak olyan zöldségeket termesztek a kertben, amik maguktól nőnek. Ilyen például a cukkini. Minden nyáron hatalmas mennyiség terem, és hiába ajándékozom el a javát, még mindig rengeteg marad, és hősiesen állja a sarat a spájzban.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Szegedi Katalin: Tökfőzelék receptje

29th November, 2016., sanya

(Magyar) A tökfőzelék megosztó étel, mégpedig a kapor miatt. Ezt a fűszert valaki vagy utálja, vagy rajong érte. Köztes állapot nincs.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Szegedi Katalin: Finom szendvics piknikezéshez

23rd November, 2016., sanya

(Magyar) Ki mondta, hogy kirándulásra csak a szokásos, unalmas napközis sertésmájkrémes kenyeret lehet vinni?

Olvass tovább >>>

(Magyar) Szegedi Katalin: Fűszervaj receptje

22nd November, 2016., sanya

(Magyar) Szinte bármilyen friss fűszernövényt lehet használni, az eredmény mindig izgalmas és változatos lesz attól függően, hogy éppen mit találunk. Csak kreatívan!

Olvass tovább >>>

(Magyar) Szegedi Katalin: Lecsó receptje

7th November, 2016., sanya

(Magyar) Gondolkodtatok már azon, hogy vajon miért nem kapható ez a remek, házias étel a hazai éttermek legtöbbjében? Gondoljuk csak el, mekkora ribilliót okozna némely vendég a szakácsot kiráncigálva a konyhából, mondván, hogy „Ez magának lecsó!?”

Olvass tovább >>>

Facebook
Archívum