(Magyar) Intézményi megrendelés esetén, kérje személyre szabott ajánlatunkat! (iskolai jutalomkönyv, ajánlott olvasmány)

Csimota Blog

(Magyar) Genyőtepite (Csimota Gasztro)

11th April, 2016., sanya

(Magyar) Valami finomságra vágysz? A genyőtepite nem csak finom, de nagyon könnyen el lehet készíteni. Mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Sündör és Niru Sündör nyomában egyik szereplője, Mirminyó, is eltanulta a genyőtepite sütés csínját-bínját Niru kedvéért!

Olvass tovább >>>

(Magyar) Fuji vulkán csúcsáról szüretelt felhőhab tengeri rágcsával (Csimota Gasztro)

6th April, 2016., sanya

(Magyar) Lassan vacsorát kéne főzni és még nincs ötleted? A Fuji vulkán csúcsáról szüretelt hab tengeri rágcsával talán kicsit furcsán hangzik, de nagyon finom és elkészíteni is könnyű!

Olvass tovább >>>

(Magyar) Málnaszószos párna (Csimota Gasztro)

18th March, 2016., sanya

(Magyar) Tudjátok már, mit esztek reggelire? Nekünk van egy ötletünk! Annyit elárulunk, Tündérbodárnak és Devevérnek is ez a kedvence!

Olvass tovább >>>

(Magyar) Számolós kekszfa (Lázár Ivett: KönyvParfé)

9th March, 2016., sanya

(Magyar) Lázár Ivett újra akcióban, ezúttal Lauren Child Charlie és Lola Egy valami című könyvét mutatja be és a titokzatos Számolós kekszfa receptjét is közzé teszi…

Olvass tovább >>>

(Magyar) Szívszerelem: Szív alakú churros, narancsos csoki szósszal (Lázár Ivett: KönyvParfé)

1st February, 2016., sanya

(Magyar) Lázár Ivett írása a Szívszerelemről, plusz bónusz recept!

Olvass tovább >>>

(Magyar) Hogyan együnk könyvet? Interjú Lázár Ivettel, a KönyvParfé blog írójával

29th July, 2015., sanya

(Magyar) „Magam sem tudnám megmondani, melyik volt előbb — az olvasás, vagy a főzés iránti rajongásom.” — így kezdődik Lázár Ivett, a KönyvParfé blog alkotójának bemutatkozása. Az utóbbi hetekben láthattuk, hogy válik ehetővé Lenka, Tündérbodár, vagy épp Charlie és Lola meséje. Ivettel a hazai könyvesblogokról, kedvenc meséiről, valamint a blogolásról beszélgettünk.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Kilövellő vulkán, avagy a krumplipüré dicsérete (Lázár Ivett: Könyvparfé)

29th July, 2015., sanya

(Magyar) >Legyen játék az étkezés, hogy könnyebben menjen az evés. Erre a szituációra építkezik ez a könyv is. A sorozat főszereplője két testvér, Lola és Charlie. Charlie hét éves, míg Lola öt. Néha a nagyobb tesónak kell vigyáznia a kicsire, ilyenkor a szülők arra kérik, adjon vacsorát a huginak. Igen ám, de ez korán sem könnyű feladat, mert Lola nagyon válogatós.

Olvass tovább >>>

Facebook
Archívum