(Magyar) Intézményi megrendelés esetén, kérje személyre szabott ajánlatunkat! (iskolai jutalomkönyv, ajánlott olvasmány)

Csimota Blog

(Magyar) 10 tipp, hogy ne unatkozz a nyáron!

4th July, 2016., sanya

(Magyar) Nyáron a megszokottnál sokkal több szabadidővel rendelkezünk. De hogyan tölthetjük el a lehető legjobban? Megnéztük, mit tesznek meseszereplőink az unalom ellen és össze is szedtük nektek 10 pontba!

Olvass tovább >>>

(Magyar) Lenka és Palkó a Világ körül

3rd July, 2016., sanya

(Magyar) Szegedi Katalin népszerű meseszereplői, Lenka és Palkó már bejárták az egész világot. Tekintsd meg, hogy jutottak el Debrecenből Tajpejig!

Olvass tovább >>>

(Magyar) Interjú Szegedi Katalinnal

21st March, 2016., sanya

(Magyar) Szegedi Katalin munkáiból Észak-Komáromban, a Duna Menti Múzeumban nyílt tárlat, mely április 8-ig tekinthető meg.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Lenka a Budapest Bábszínházban — Gáspár-Singer Anna beszámolója a Prae.hu oldalán

6th October, 2014., sanya

(Magyar) A világ belefér egy kartondobozba: Szegedi Katalin Lenkája a Budapest Bábszínházban.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Interjú Szegedi Katalinnal (részlet)

1st May, 2014., sanya

(Magyar) Az interjút Kobrizsa Ádám készítette, annak kapcsán, hogy a Children of the Elements nevű StartUp vállalkozás többek között a Lenkát és a Palkót is feldolgozta Ipad alkalmazásra, mely 2014 nyarán jelenik meg.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Kolofon kedd (Szegedi Katalin: Lenka)

8th April, 2014., sanya

(Magyar) Új sorozatunkban keddenként egy-egy korábbi Csimota-könyv kolofonoldalát mutatjuk be. Korábbiak itt. Kolofon 1. nyomd a kiadásra vonatkozó különféle adatok (kiadó, szerkesztő, nyomda stb.) közlése a könyv végén vagy a címlap belső oldalán

Olvass tovább >>>

Magyar Formatervezési Díj 2012

30th July, 2012., sanya

„Örömmel értesítjük, hogy a 2012. évi Magyar Formatervezési Díj elnyerésére benyújtott 2 sorszámú Szegedi Katalin: „Lenka” című pályázata a bírálóbizottság döntése alapján – a díjazott pályaművekkel együtt – elnyerte a kiállítás jogát. Gratulálunk a megtisztelő eredményhez !” Magyarán a Lenkát beválogatták a legjobb művek közé, melyek ősszel ki lesznek állítva az Iparművészeti Múzeumban.

Olvass tovább >>>

LENKA MÁSODIK KIADÁS (már csak két hét)

12th July, 2012., sanya

 

Olvass tovább >>>

Ich bin Lenka. Und du?

8th May, 2012., sanya

  Lenka immár a német olvasókat is elbűvöl(het)i), a hubook.de oldalon jelent meg egy részlet németül a könyvből, illetve egy interjú Szegedi Katalinnal is, bónuszként pedig egy tanulmány a Lenkáról Pásztor Csörgei Andrea (ezen a linken az eredeti magyarul) tollából.

Olvass tovább >>>

A Csimota Kiadó igazi arca (Beszélgetés Csányi Dórával a kiadó Tolerancia-sorozatáról)

20th May, 2011., sanya

(Magyar) Csányi Dóra a Csimota Tolerancia-sorozatáról

Olvass tovább >>>

Facebook
Archívum