(Magyar) Intézményi megrendelés esetén, kérje személyre szabott ajánlatunkat! (iskolai jutalomkönyv, ajánlott olvasmány)

Csimota Blog

(Magyar) Nyári akció: Mindegyik könyv csak 990 Ft-ért!

1st June, 2017., sanya

(Magyar) Ebben a hónapban 990 Ft-ért veheted meg a Tündérbodár, Az új barát, Sohadesoha nem eszem paradicsomot, Nem vagyok álmos, és nem akarok lefeküdni! című könyveinket.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Jupiteri ropogtató zöldföldi zöldbigyóval

20th May, 2016., sanya

(Magyar) Megéheztél? Nincs ötleted, mit is ehetnél ebédre? Unod a répát és a borsót? Akkor a jupiteri ropogtatót neked találták ki! Zöldföldi zöldbigyóval különösen finom!

Olvass tovább >>>

(Magyar) Fuji vulkán csúcsáról szüretelt felhőhab tengeri rágcsával (Csimota Gasztro)

6th April, 2016., sanya

(Magyar) Lassan vacsorát kéne főzni és még nincs ötleted? A Fuji vulkán csúcsáról szüretelt hab tengeri rágcsával talán kicsit furcsán hangzik, de nagyon finom és elkészíteni is könnyű!

Olvass tovább >>>

(Magyar) ÁPRILISI AKCIÓ: Charlie és Lola 990 Ft-ért

31st March, 2016., sanya

(Magyar) Ebben a hónapban 990 Ft-ért veheted meg a Charlie és Lola-sorozat első két részének könyveit.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Kilövellő vulkán, avagy a krumplipüré dicsérete (Lázár Ivett: Könyvparfé)

29th July, 2015., sanya

(Magyar) >Legyen játék az étkezés, hogy könnyebben menjen az evés. Erre a szituációra építkezik ez a könyv is. A sorozat főszereplője két testvér, Lola és Charlie. Charlie hét éves, míg Lola öt. Néha a nagyobb tesónak kell vigyáznia a kicsire, ilyenkor a szülők arra kérik, adjon vacsorát a huginak. Igen ám, de ez korán sem könnyű feladat, mert Lola nagyon válogatós.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Kucsera Éva Myreille írása a két Charlie és Lola kötetünkről

26th February, 2014., sanya

(Magyar) A Csimota gondozásában eddig két Charlie és Lola jelet meg Lauren Childtől: a Sohadesoha nem eszem paradicsomot és a Nem vagyok álmos, és nem akarok lefeküdni! Nem érdemes választani a kettők közül, mert mindkettő egyformán jó és a gyerekek könyvespolcán a helye. Azonnal!

Olvass tovább >>>

Facebook
Archívum