(Magyar) Intézményi megrendelés esetén, kérje személyre szabott ajánlatunkat! (iskolai jutalomkönyv, ajánlott olvasmány)

Csimota Blog

(Magyar) Mit olvassunk karácsonykor? II. – Visszatérés a szájhagyományhoz, klasszikus mesét a fa alá!

18th December, 2016., sanya

(Magyar) Karácsonyi könyvajánló sorozatunk újabb-és egyben befejező részéhez érkezett, amelyben Design-sorozatunkban megjelent könyveinkről olvashattok. A kis formátumú (120×120 mm) könyvek érdekessége, hogy pusztán képekben mutatják be a mesét, ami lehetővé teszi a szájhagyományhoz való visszatérést.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Kolofon kedd (Stark Attila: Csizmás kandúr Kot w butach)

4th March, 2014., sanya

(Magyar) Új sorozatunkban keddenként egy-egy korábbi Csimota-könyv kolofonoldalát mutatjuk be. Korábbiak itt. Kolofon 1. nyomd a kiadásra vonatkozó különféle adatok (kiadó, szerkesztő, nyomda stb.) közlése a könyv végén vagy a címlap belső oldalán

Olvass tovább >>>

(Magyar) A mesekönyvekre általában ráfér egy progresszívabb megközelítés — beszélgetés Stark Attilával

25th March, 2013., sanya

(Magyar) Beszélgetésünk apropója Stark Attila tavaly ősszel megjelent Csizmás kandúrja, amelyben képregény formában meséli el a furfangos macska történetét. A szerzővel Gyovai Katalin beszélgetett.

Olvass tovább >>>

Stark Attila dedikál a Csimota Múzeumnak

8th July, 2012., sanya

Stark Attila dedikációja a Csimota Múzeumnak… VIDEÓ HAMAROSAN!!!!

Olvass tovább >>>

Interjú Stark Attilával a Csizmás kandúr alkotójával

4th June, 2012., sanya

Stark Attila Kérlek, pár szóban mutatkozz be az olvasóknak, például mióta foglalkozol illusztrálással? Az Iparra jártam grafika szakra. Az egyetem mellett már illusztráltam, a diplomamunkám pedig egy szabad rajzos könyv volt, Kulocity címmel. Ez később meg is jelent, közben rajzoltam flyereket, plakátokat, magazinokba, könyvekbe, lemezborítókra, weboldalakra, blogokra, általában a teljes tervezéssel (tipográfia, stb.) együtt… Mindig […]

Olvass tovább >>>

Facebook
Archívum