(Magyar) Intézményi megrendelés esetén, kérje személyre szabott ajánlatunkat! (iskolai jutalomkönyv, ajánlott olvasmány)

Csimota Blog

(Magyar) 10 tipp, hogy ne unatkozz a nyáron!

4th July, 2016., sanya

(Magyar) Nyáron a megszokottnál sokkal több szabadidővel rendelkezünk. De hogyan tölthetjük el a lehető legjobban? Megnéztük, mit tesznek meseszereplőink az unalom ellen és össze is szedtük nektek 10 pontba!

Olvass tovább >>>

(Magyar) Málnaszószos párna (Csimota Gasztro)

18th March, 2016., sanya

(Magyar) Tudjátok már, mit esztek reggelire? Nekünk van egy ötletünk! Annyit elárulunk, Tündérbodárnak és Devevérnek is ez a kedvence!

Olvass tovább >>>

(Magyar) Wéber Anikó írása a Tündérbodárról

26th June, 2014., sanya

(Magyar) Tündérbodár recenzió a Kortárs Online oldalán.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Gombos Kata a Tündérbodárról a Kisgombos oldalán

28th April, 2014., sanya

(Magyar) A könyv alapsztorija röviden összefoglalható: egy meghatározhatatlan erdőben, meghatározhatatlan módon, meghatározhatatlan lények élnek. Emberek (nénik, bácsik, gyerekek) és állatok (Filharmókusok, Lepke, stb.), sőt, néha nem is tudjuk melyik mi. Nem ez a lényeg, hanem az a szeretetteljes, egymást segítő viszony, ami köztük fennáll, valamint Tündérbodár (egy kislány) és barátja Devevér (egy denevér), mint minden szálat összekötő kapocs.

Olvass tovább >>>

(Magyar) 2013 legjobb gyerekkönyvei 10-1.

23rd December, 2013., sanya

(Magyar) Egy szava sem lehet idén a finnyás ízlésű szülőknek és a meseszerető gyerekeknek: annyi remek olvasnivaló jutott nekik, hogy mi is alig tudtuk leválogatni belőlük a top tízbe valót. Karácsony előtti utolsó tanácsadásnak sem utolsó. Nagy Boldizsár válogatása a Könyvesblogon.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Tündérbodár könyvbemutató 3. (A próba)

26th September, 2013., sanya

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Tündérbodár könyvbemutató 2. (Udvari költők)

17th September, 2013., sanya

(Magyar) A Tündérbodár bemutatóját eredetileg a Margitszigetre terveztük a Holdudvarba, de a Duna, azaz az árvíz közbeszólt, így a Púder Bárszínház fogadott be minket, aki ott volt, remélhetőleg nem felejti a bemutatót, melyen nagyszerű színészek olvastak fel a Tündérbodárból részleteket, az első rész után íme a második. (Itt pedig a harmadik rész.)

Olvass tovább >>>

(Magyar) Tündérbodár könyvbemutató 1. (A cukrásznál)

10th September, 2013., sanya

(Magyar) A Tündérbodár bemutatóját eredetileg a Margitszigetre terveztük a Holdudvarba, de a Duna, azaz az árvíz közbeszólt, így a Púder Bárszínház fogadott be minket, aki ott volt, remélhetőleg nem felejti a bemutatót, melyen nagyszerű színészek olvastak fel a Tündérbodárból részleteket, íme az első rész. (A második és harmadik pedig itt.)

Olvass tovább >>>

(Magyar) Domonyi Rita a Tündérbodárról

7th September, 2013., sanya

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Újabb Tündérbodár recenziók

26th August, 2013., sanya

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

Olvass tovább >>>

Facebook
Archívum