(Magyar) Intézményi megrendelés esetén, kérje személyre szabott ajánlatunkat! (iskolai jutalomkönyv, ajánlott olvasmány)

Csimota Blog

(Magyar) Dettikéről, istenekről és más völgyekről (SzIF Online)

13th June, 2016., sanya

(Magyar) A progresszivitásáról híres Csimota Kiadó két legsikeresebb kiadványa az elmúlt időszakban egyértelműen a Milyen madár és A muter meg a dzsinnek volt. Előbbi tavaly, utóbbi idén nyerte el az Év Gyerekkönyve Díjat. Ami azonban ennél is fontosabb, hogy a gyerekirodalmi szakma és a kortárs gyerekirodalomra nyitott olvasóközönség nagyon pozitívan fogadta őket. Mindennek fényében érthető, hogy nagy várakozás előzte meg a szerzők új könyveit, melyeknek megjelenését az Ünnepi Könyvhétre időzítette a kiadó egy kettős könyvbemutató keretében.

Olvass tovább >>>

(Magyar) A társadalmi témák és a sokhangú, de mostohagyerek líra

9th June, 2016., sanya

(Magyar) Csütörtökön kezdődik az Ünnepi Könyvhét — A budapesti Vörösmarty téren kívül országszerte több helyen lesznek programok. Csányi Dórát a Csimota Kiadó főszerkesztőjét kérdezte a Magyar Hírlap újságírója az idei Könyvhétről.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Egy hét múlva, június 9-én, kezdődik a 2016-os Ünnepi Könyvhét

31st May, 2016., sanya

(Magyar) A Csimota Kiadó idén is szeretettel vár mindenkit a 118-as pavilonnál a Vörösmarty téren 2016. június 9-13 között.

Olvass tovább >>>

(Magyar) Csimota Kiadó Ünnepi Könyvheti Programjai (ÜKH 2016)

27th May, 2016., sanya

(Magyar) A Csimota Kiadó 2016-ös programja a Könyvhéten.

Olvass tovább >>>

Facebook
Archívum