Intézményi megrendelés esetén, kérje személyre szabott ajánlatunkat! (iskolai jutalomkönyv, ajánlott olvasmány)

Csimota Blog

Nyári akció: Mindegyik könyv csak 990 Ft-ért!

2017. június 1., csütörtök, sanya

Ebben a hónapban 990 Ft-ért veheted meg a Tündérbodár, Az új barát, Sohadesoha nem eszem paradicsomot, Nem vagyok álmos, és nem akarok lefeküdni! című könyveinket.

Olvass tovább >>>

10 tipp, hogy ne unatkozz a nyáron!

2016. július 4., hétfő, sanya

Nyáron a megszokottnál sokkal több szabadidővel rendelkezünk. De hogyan tölthetjük el a lehető legjobban? Megnéztük, mit tesznek meseszereplőink az unalom ellen és össze is szedtük nektek 10 pontba!

Olvass tovább >>>

NYÁRI AKCIÓ: Négy nyári könyv mindegyik csak 990 Ft-ért!

2016. július 1., péntek, sanya

Ebben a hónapban 990 Ft-ért veheted meg a Tündérbodár, Az új barát, Nóra, a gondolatolvasó, Csir-biri torna-tár 1. című könyveinket.

Olvass tovább >>>

JÚNIUSI AKCIÓ: Négy nyári könyv mindegyik csak 990 Ft-ért!

2016. június 1., szerda, sanya

Ebben a hónapban 990 Ft-ért veheted meg a Tündérbodár, Az új barát, Nóra, a gondolatolvasó, Csir-biri torna-tár 1. című könyveinket.

Olvass tovább >>>

Málnaszószos párna (Csimota Gasztro)

2016. március 18., péntek, sanya

Tudjátok már, mit esztek reggelire? Nekünk van egy ötletünk! Annyit elárulunk, Tündérbodárnak és Devevérnek is ez a kedvence!

Olvass tovább >>>

Wéber Anikó írása a Tündérbodárról

2014. június 26., csütörtök, sanya

Tündérbodár recenzió a Kortárs Online oldalán.

Olvass tovább >>>

Gombos Kata a Tündérbodárról a Kisgombos oldalán

2014. április 28., hétfő, sanya

A könyv alapsztorija röviden összefoglalható: egy meghatározhatatlan erdőben, meghatározhatatlan módon, meghatározhatatlan lények élnek. Emberek (nénik, bácsik, gyerekek) és állatok (Filharmókusok, Lepke, stb.), sőt, néha nem is tudjuk melyik mi. Nem ez a lényeg, hanem az a szeretetteljes, egymást segítő viszony, ami köztük fennáll, valamint Tündérbodár (egy kislány) és barátja Devevér (egy denevér), mint minden szálat összekötő kapocs.

Olvass tovább >>>

2013 legjobb gyerekkönyvei 10-1.

2013. december 23., hétfő, sanya

Egy szava sem lehet idén a finnyás ízlésű szülőknek és a meseszerető gyerekeknek: annyi remek olvasnivaló jutott nekik, hogy mi is alig tudtuk leválogatni belőlük a top tízbe valót. Karácsony előtti utolsó tanácsadásnak sem utolsó. Nagy Boldizsár válogatása a Könyvesblogon.

Olvass tovább >>>

Tündérbodár könyvbemutató 3. (A próba)

2013. szeptember 26., csütörtök, sanya

A Tündérbodár bemutatóját eredetileg a Margitszigetre terveztük a Holdudvarba, de a Duna, azaz az árvíz közbeszólt, így a Púder Bárszínház fogadott be minket, aki ott volt, remélhetőleg nem felejti a bemutatót, melyen nagyszerű színészek olvastak fel a Tündérbodárból részleteket, az első és második rész, után íme az utolsó. Tündérbodár könyvbemutató 3. (A próba) Fellépő művészek: […]

Olvass tovább >>>

Tündérbodár könyvbemutató 2. (Udvari költők)

2013. szeptember 17., kedd, sanya

A Tündérbodár bemutatóját eredetileg a Margitszigetre terveztük a Holdudvarba, de a Duna, azaz az árvíz közbeszólt, így a Púder Bárszínház fogadott be minket, aki ott volt, remélhetőleg nem felejti a bemutatót, melyen nagyszerű színészek olvastak fel a Tündérbodárból részleteket, az első rész után íme a második. (Itt pedig a harmadik rész.)

Olvass tovább >>>

Facebook
Kiemelt bejegyzés
Archívum