Munkatársaink

Csányi Dóra
főszerkesztő

2003 óta dolgozom a kiadóban. Voltam már alapító, raktáros, áruszállító, szerkesztő, adminisztrátor, fordító, író, korrektor, könyvelő, eladó, képszerkesztő, programszervező, jogi előkészítő, pénztáros, takarító, lakberendező, de amit a legjobban szeretek új könyveket megálmodni.

Valtinyi Lídia
értékesítés, terjesztés

Gyerekkoromban is szerettem olvasni, de talán még nagyobb élmény látni a gyerekek lelkesedését meseolvasás közben. Nagyon élvezem, hogyha másnak is tudok segíteni egy jó könyv kiválasztásában.

Tsík Sándor
sajtó

Szeretek olvasni, szeretek írni, szeretek könyvezni, szeretek nevetni, szeretek jó könyveket ajánlani, szeretek ügyfélélmény igazgató lenni, szeretek neveket halmozni, szeretek bemutatkozó szövegeket írni. http://tsiksanya.tumblr.com

Molnár Kata
PR és Marketing

Az ELTE bölcsészkarán szereztem diplomát, dolgoztam fordítóként, tolmácsként, nyelvtanárként, gasztroújságíróként és étteremkritikusként, nemzetközi reklámügynökségnél és szoftverfejlesztő cégnél, utóbbinál 12 évig voltam marketingvezető. Második kislányom születése után a Kaméleon Olvasóklub és a Könyvközösség Facebook-oldalainak kezelésében segítettem. A Csimota Könyvkiadóhoz PR és marketingvezetőként 2016 januárjában csatlakoztam. Célom, hogy a minőségi gyerekkönyv és az igényes irodalom a lehető legtöbb gyerekhez és szülőhöz eljusson, az Olvasóklub és a Könyvközösség minél szélesebb körben ismertté váljon, és közben ne felejtsünk el sokat nevetni.

Gyovai Katalin
Facebook, Csimota blog

Rendkívül szerencsésnek mondhatom magam, mert a Facebook oldalunk és blogunk felelőseként az elsők között olvashatom soron következő könyveinket, Papírszínház-meséinket. A megjelenések apropóján pedig sokszor interjúkat is készíthetek szerzőinkkel, illusztrátorainkkal, így rengeteg érdekes információhoz juthatok a művek keletkezését illetően.

Külső munkatársaink

Molnár Mihály (2003-2012)
nyomdai előkészítő

Pelsőci Ágnes
nyomdai előkészítő

Besze Barbara
olvasószerkesztő

Tóth Emese
szerkesztő