Intézményi megrendelés esetén, kérje személyre szabott ajánlatunkat! (iskolai jutalomkönyv, ajánlott olvasmány)

Nyári akció: Mindegyik könyv csak 1500 Ft-ért!

2018. június 1., péntek, sanya

Ezen a nyáron 1500 Ft-ért veheted meg a Nézd, ez én vagyok!, a Dettikéről és más istenekről, és A Völgy, írta Tárkony című című könyveinket.

 

nezd_ez_en_vagyok_borito_72dpi_1000px

Nézd, ez én vagyok!

 
 
 
 
Írta: Győri Bori és Szamarasz Vera Zoé
Illusztrálta: Dániel András
AKCIÓS ár: 1500 Ft

 
Megrendelem
 
 
„Szia! Egy különleges színezőt tartasz a kezedben. Ez a füzet attól lesz egyedi és csak a tiéd, hogy minden lapját te töltheted meg a saját rajzaiddal. Ez a füzet rólad szól, a világról, ahogy te látod.”

Játékos színező és foglalkoztató füzet, ami arra tanít, hogy ismerd meg magad és másokat.

„A fák mélyre fúrják saját földjükbe gyökereiket, de lombjukat a közös ég felé emelik, ugyanabba a szélbe. Az emberiség egy, sokféle ember van, de mind: ember. Az ismeretlent távolinak és ijesztőnek érezzük, de a távolság a megismeréssel leküzdhető. Te is akkor lehetsz igazán az, aki vagy, ha megismered és elfogadod a másik embert. Erre tanít meg ez a könyv – akár szülő vagy, akár kisgyerek.” Vekerdy Tamás

Önismeret-fejlesztő színező 5 éves kortól
 
 

A Völgy írta, Tárkony

 
 
 
Írta: Kollár Árpád
Illusztrálta: Nagy Norbert
AKCIÓS ár: 1500 Ft
 
Megrendelem
 
 
A Milyen madár kiváló szerzőpárosának mesekönyve, Tárkonyról, a kicsit nyafogós, de nagyon szerethető nemköltő költőről és barátairól, a Völgy lakóiról.
A mesékből megtudjuk, hogy mi az a füttyömfitty, hogy meg lehet-e javítani a vadcsízek eltört énekét, hogy unalmasabb-e a gondolatfoci az unalomnál és, hogy hogyan nincs színe a színnyalóknak, ha mindennek van.
8 éves kortól
 
 

Dettikéről és más istenekről

 
 
Írta: Elekes Dóra
Illusztrálta: Treszner Barbara
Akciós ár: 1500 Ft
 
Megrendelem
 

Gondolkodtál már azon, hogy milyen rejtélyek felderítésével bíznál meg egy magándetektívet? És miket nyomoznál ki te, ha ahhoz támadna kedved? Hogyan látnál hozzá, ha úgy éreznéd, épp a szeretteid hallgatnak el valamit?
A tizenegy éves Bálint lehet, hogy nem a legegyszerűbb utat választja… De nem csoda, hiszen épp most fordult fel fenekestül minden, ami az életében eddig biztonságosnak tűnt.
10 éves kortól

 

Vissza

Facebook
Kiemelt bejegyzés
Archívum