Az olvasóvá nevelést soha nem lehet elég korán elkezdeni. Összeszedtem a legfrissebb babakönyveket, amiket kötelező odaadni a babakezekbe. Szemlémben lesz kukucskálós könyv, formabontó ismeretterjesztő, szülinapi meglepetés, és menő design-könyv is. Keresd meg a neked valót!

konnyu-nehez.indd123_szamolos_borito

A Csimota Kiadó csodái:

A Csimota Kiadó két fantasztikus lapozóval jelentkezett az Ünnepi Könyvhéten. Nagy Diána a Babageometria című kiadványával már régen belopta magát a szívembe. Amikor a kislányom pici volt, órákon át képes volt belemerülni a fekete-fehér „sormintákba”. Mára sajnos elfogyott a boltokból, de szerencsére megjelent a grafikusnő új lapozója, a Könnyű, nehéz — Ellentétek! Sőt, ezúttal Pap Kata is készült egy lapozóval a piciknek! Az 1, 2, 3 — Számolós egészen harmonikus, miközben a gondolatritmusa teljesen formabontó. A számokat úgy veszi sorra, hogy egyszerű, hétköznapi tárgyakat gondol tovább, így lesz egy tobozból mókusfarok, vagy két kiskanálból két halacska. El tudjátok képzelni? Lapozzátok fel!

Nagy Diána és Pap Kata csodálatos grafikái a legmenőbb design-könyvek kicsiknek!

Ami külön dicséretet érdemel, hogy bár tényleg a legnaprakészebb design-ról van szó, empátiával fordul a gyerekekhez, a babák imádják a kontrasztos, letisztult képeket!

Ha szeretnéd beszerezni a legkisebbeknek is a legmenőbb könyveket, akkor rendeld meg!

Mindenkinek ajánlom, aki szereti az inspiráló, formabontó, guszta megoldásokat! 1-5 éves korig tökéletes választás! Igazán különleges könyvek!

Hajdu Zsanett

Teljes cikk: http://www.pagony.hu/konyvet-a-babakezekbe