Lauren Child gyerekkönyvsorozatából, a Charlie és Lolából két kötet jelent meg magyarul. Feltétlenül a gyerekek kezébe kell adni mindkettőt!

A Csimota gondozásában eddig két Charlie és Lola jelet meg Lauren Childtől: a Sohadesoha nem eszem paradicsomot és a Nem vagyok álmos, és nem akarok lefeküdni! Nem érdemes választani a kettők közül, mert mindkettő egyformán jó és a gyerekek könyvespolcán a helye. Azonnal!

charliesesloha_nemakaroklefekudni_05

Mi imádjuk. Én is és a fiam is. Lauren Child könyvei kreatívak, viccesek és szórakoztatóak, ráadásul elkövette azt a merényletet, hogy a gyerekeket “hozta abba a helyzetbe”, amelytől a gyakorló szülőknek égnek áll a haja. Charliet néha megbízzák a szülei, hogy adjon vacsorát kishúgának, Lolának, vagy fektesse ágyba, és a történeteket ő meséli el. Csakhogy Lola válogatós és soha, de soha nem álmos. Éppen ezért Charlie-nak különböző trükköket kell kieszelnie és mókás tortúrákat kell kiállnia, hogy Lola véleményét megváltoztassa, azaz Lola megegye a vacsorát vagy bebújjon a paplan alá.

Tovább a teljes cikkre: http://www.moksha.hu/muvhaz/charlie-es-lola-meg-a-zoldfoldi-zoldbigyo/