Nekem sincs fotóm, de egy történetem van amit le kell írjak, nem bírom magamban tartani, a bejelentés történelmi horderejű:
SÜNDÖR LÉTEZIK!!!!!!!!!!!

A könyvbemutató utáni összeröffenésből hazafele tartva öcsémmel kicsit lemaradva meneteltünk a többiek után.
Nagy élet volt a bulinegyedben, tömve volt az utca. Szorosan mögöttünk 4 illuminált srác jött, az egyik telefonált..
A következő szavakra lettünk figyelmesek:

— Mondjátok meg Sündörnek, hogy nem tudok odamenni! — (SÜNDÖR!!!!!!!! ezt ejtette ki a száján) erre mindketten felkaptuk a fejünket és hátranéztünk, én biztos voltam, hogy valaki a könyvbemutatóról, de nem 4 vadidegen arc nézett ránk akikről lerítt ( leginkább a dőlésszögükből), hogy nem a Csimota könyvbemutatójáról jönnek. Eléggé akadt a nyelvük az akut rozsdalé túladagolástól. Akkor arra gondoltunk, hogy csak hallucináltunk (bennünk is volt már egy kicsi)  félre hallottuk.

remsey_david

De akkor megint azt mondta, hogy: — Sündörnek adják át, hogy nem tud menni!

Akkor már nem bírtuk tovább, visszafordultunk és azt kérdeztük, hogy jól hallottuk-e a Sündört? A srác igennel válaszolt és azt kérdezte miért, ismerjük? Mert, hogy az egyik legjobb haverja…. Egyszerűen nem hittük el, ami történik. Megmutattuk a könyvet , na akkor meg ők nem hitték el, ami történik. Csináltak egy fotót a telefonjukkal, és megbeszéltük, hogy írjanak a face-ra üzenetet, hogy elérjük őket! (Lehet hogy nem tudnak!) A lényeg, hogy Sündör létezik Ezt nem kitaláltam valami gegnek, tényleg megtörtént velünk!
Azt már végkép nem mertem megkérdezni , hogy akkor őt meg bizonyára Nirunak hívják… tehát ebben maradtunk.
Ha véletlen valaki írna az oldalra, hogy ő Sündör barátja, az nem valami vicc!!!