Az Illatok és Hangok Őrzője


1.760 Ft

Az emberek világából egyszer csak eltűntek a színek, és velük együtt a hangok és az illatok is örökre elveszni látszottak.
5 éves kortól
Bővebben…

Nem rendelhető

Elfogyott

Az emberek világából egyszer csak eltűntek a színek, és velük együtt a hangok és az illatok is örökre elveszni látszottak. Az Illatok és Hangok Őrzője azonban összes tudományát beveti, hogy a városok ismét eredeti színeikben pompázzanak.

A történet, a nagyvárosi monotónia és a sokszínű természet közti ellentét érzékeltetésén túl, azt meséli el, hogy az igazi változáshoz nem elég a külső beavatkozás, ahhoz belül is változni kell.

A könyv érdekessége, hogy 90 fokkal elforgatva, függőlegesen kell lapozni.

5 éves kortól

Illusztrálta

Maros Krisztina

ISBN

978-963-9768-72-7

Kötés

cérnafűzött, keménytábla

Megjelenés

2014 tavasz

Méret

190×160

Oldalszám

40

Szerkesztette

Csányi Dóra, Tsík Sándor

Foreign Rights

The Guardian of the Sounds and Smells

All of sudden, the colours disappeared from the world of men…
and with them, so it seemed, sounds and smells were lost forever too. But the Guardian of the Sounds and Smells brings all his knowledge to bear to ensure that the cities will regain their splendid colours.
The tale tells us, as well as highlighting the difference between urban monotony and colourful nature, that for real change to happen, external intervention is not enough – inner change is needed, too.
The book is unusual in that in order to turn the pages, one has to turn it 90 degrees.
5 and up

Csimota sells rights throughout the world.
If you are interested in publishing one of our books/series or wish to receive further information you can contact: Dóra Csányi dora@csimota.hu