Fuji vulkán csúcsáról szüretelt felhőhab tengeri rágcsával (Csimota Gasztro)
Lassan vacsorát kéne főzni és még nincs ötleted? A Fuji vulkán csúcsáról szüretelt hab tengeri rágcsával talán kicsit furcsán hangzik, de nagyon finom és elkészíteni is könnyű!
Sohadesoha nem eszem paradicsomot
„Lola az asztalra néz, és meglátja a krumplit.
— Nem szeretem, de még a krumplipürét sem, érted?
— Szerinted ez krumplipüré? Lehet, hogy úgy néz ki, de nem az. Ez itt a Fuji vulkán csúcsáról szüretelt felhőhab!
— Akkor adj gyorsan! Kanalazd tele a tányért! A felhőhab finom!”
Jaj Charlie! — méltatlankodik Lola. — Ezek itt épp olyanok, mint a halrudacskák. Tudod, hogy utálom a halat.
— Persze, de ez itt nem hal! Ez tengeri rágcsa a mélyvízi áruházból! A sellők kedvence!
— De hiszen én voltam ebben az áruházban anyával! Sőt, egyszer már ettem is ilyet — mondja Lola és bekap egy halrudacskát.
— Hm. Ez fincsi! Van még?”
Ugye, hogy nem ehet akárki felhőhabot? Akárki nem, de te könnyen elkészítheted a KönyvParfé receptje alapján. Sőt áprilisban, 990 Ft-ért veheted meg a Charlie és Lola-sorozat első két részének könyveit!
Gyovai Katalin