„Kedves történet, ami a gyerekek számára is érthető módon mutatja be, hogy az álmok és természeti értékeink képesek egyedül megtörni a modern ember esztelen hajszáját a boldogság után, melyben rég elfeledtettek valódi értékeink.”
Dávid, 25

„Nagyon kedves kis mesekönyv, szép illusztrációkkal, fontos mondanivalóval, amit elvontan, de úgy fordít le gyerekek részére, hogy egy beszélgetést biztos indukáljon szülő és gyereke közt. Arról mesél, miért fontos óvni környezetünket, mik az igazán fontos céljaink az életünkben, mi az, amit nem szabad soha elfelejtenünk. Ezek talán olyan dolgok, amiket már jó, ha időben tudatosítunk a gyerekek fejében, a szülők segítségével.”
Máté, 25

„Gyönyörű képvilág, nagyszerű mese! A gyerekek fantáziája rögtön beindul. Újra és újra el kell olvasnunk.”
Lenke, 26

„Nagyon édes és gyönyörűen van megírva, a képek pedig tökéletesen illeszkednek a történet hangulatához.”
Szilvia, 28

„Kedves hangulatú, nagyon szép képekkel, és nagyon ügyes jelzőkkel varázsolt el. Nagyon tetszett mind a mesei hangulat, mind pedig az, amit felnőtt fejjel mondanivalóként sejtek: hogy egymás és a természet felé fordulva kaphatjuk csak vissza az élet örömeit.”
Éva, 29

az_illatok_es_hangok_orzoje_borito

Az Illatok és Hangok Őrzője

 
 
Írta és illusztrálta: Maros Krisztina
Szerkesztette: Csányi Dóra, Tsík Sándor
40 oldal, cérnafűzött, keménytábla
ISBN: 978-963-9768-72-7
Megjelent: 2014 tavasz
Fogyasztói ár: 2200 Ft
 
Megrendelem
 
 
 
Az emberek világából egyszer csak eltűntek a színek, s velük együtt a hangok és az illatok is örökre elveszni látszottak. Az Illatok és Hangok Őrzője azonban összes tudományát beveti, hogy a városok ismét eredeti színeikben pompázzanak.
A történet, a nagyvárosi monotónia és a sokszínű természet közti ellentét érzékeltetésén túl, azt meséli el, hogy az igazi változáshoz nem elég a külső beavatkozás, ahhoz belül is változni kell.
A könyv érdekessége, hogy 90 fokkal elforgatva, függőlegesen kell lapozni.
 
5 éves kortól