„A Babazseb egy rendkívül gazdagon illusztrált mese, amely a szülővé válásról szól. A szerzők ötletesen magyarázzák a gyermekhordozó »kenguruk« eredetét. A rajzok nagyon tetszettek, még a mese elolvasása utána is visszalapoztam megnézni őket még egyszer.”
Marcsi, 28

„A Babazseb felfogható tanmeseként is, hiszen a történet a meddőség problémáját járja körül úgy, hogy azt kicsik és nagyok számára egyaránt könnyebben befogadhatóvá teszi. A probléma közel sem egyszerű és a kenguruk reakciói az érem mindkét oldalát — férfi és női szempontból egyaránt bemutatják. A mese ugyanakkor az olvasó számára iránymutatást, kiutat is mutat, új megközelítéseket és gondolatokat ébresztve. A mese történetének komolyságát a remek illusztráció ellensúlyozza, így minden korosztály számára könnyebben emészthetővé teszi a művet.”
Tomi, 27

„Az illusztrációk nagyon jók, kedvesek, elősegítik a szöveg mondanivalójának könnyebb befogadását.”
András, 40

„Az illusztrációk jók, és a tanulság — örökbe lehet fogadni — megszívelendő.”
Tímea, 45

babazseb

Babazseb (La poche à bébé)

 
 
Írta: Elisabeth Brami
Illusztrálta: Tom Schamp
Fordította: Bárdos Zsuzsa
36 oldal, 260×180 mm
Akciós ár: 990 Ft
 
Megrendelem
 

Kenguru úrnak és asszonynak nem lehet kisbabájuk, mert Kenguru asszonynak túl kicsi a zsebe. Az állatok segítségével terveznek egy hasizsákot, melybe végül egy távoli ország babája kerül. Mese az örökbefogadásról.
 
3 éves kortól