Workshop Piotr Socha-val

Szeptember 23-án délután és 25-én délelőtt a világhírű, lengyel illusztrátor, a Fák és a Méhek című könyvek szerzője, Piotr Socha tart játékos workshopot 7-10 éves gyerekeknek! A workshopok ingyenesek, viszont előzetesen kell regisztrálni rájuk a regisztracio@miszje.hu címen, minél hamarabb, mert a helyek már fogynak! 🙂

Részletekért klikkelj az eseményre!

És ha eljönnél Piotr Socha könyvbemutatójára, maradj ott a workshop után!

Gyerekszombat szeptember 18-án és szeptember 25-én! 🙂

Szeptember 18-án, 10-től 18.30-ig családos, gyerekes programokkal várunk titeket az Ottlik-kertben! (Az Ottlik-kertet a Kosztolányi Dezső tér közelében találod!)

És hogy mi lesz? Workshop Agócs Írisszel, óriásbuborék-eregetés a Buboréktündérrel, Previtzer Tündével, Papírszínház előadás és foglalkozás Tarr Ferivel, buborék workshop Erdélyi Andreával!, Veronaki koncert és interaktív zenés előadás.

Részletekért klikk az eseményre!

És ha tetszett az első gyerekszombat, vagy épp lemaradtál róla, gyere el a következőre egy hét múlva, szeptember 25-én a PIM-be!

A program címszavakban: gyönyörű elefánt Papírszínház, dalszerzés Lócival és Szederrel, este pedig az Év Gyerekkönyv fordítójával, Érsek-Obádovics Mercédesszel találkozhattok

A PIM Gyerekszombat részleteiért klikk az eseményre!

A fesztivál teljes programját pedig itt találod!