Két csúszdázás között unatkozik a gyerkőc a strandon? Vagy éppen a nagyinak kell egy kis segítség, hogy lefoglalja kicsit esténként a nála nyaraló kis unokát?
 
unaloműző tipp gyerkőcöknek

A Csimota Könyvkiadó jóvoltából most olyan gyerekkönyveket ajánlunk a figyelmetekbe, amelyek lapozgatása – az egyszerű, érdekes, kedves kis történeteknek és sok-sok képnek köszönhetően – kitűnő unaloműző nyári szórakozás lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

  • Kollár Árpád: Milyen madár című verseskönyve

A kötetben egyaránt olvashatunk komolyabb lírai hangvételű és mókás halandzsaverseket is. A hozzájuk tartozó illusztrációk pedig minden lurkó fantáziáját megragadják. Az órákon át tartó lapozgatás garantált! 3-tól 6 éves korosztálynak ajánlott.

unaloműző tipp gyerkőcöknek

  • Lawrence Schimel: A fiú és a kém

Furcsa idegen érkezik a városba, akiről nem lehet tudni, hogy ki is valójában. Lehet, hogy kém? Közepesen hosszú mese az előítéletekről. Érdekessége, hogy magyar-angol nyelven jelent meg. 6-tól 9 éves korosztálynak ajánlott.

  • Evelien De Vlieger: Az új barát

Félix táborba megy, de ott nem lesz egy barátja sem, mit lehet tenni ilyen helyzetben? Kell szerezni egy barátot! Vicces, jól illusztrált könyv, ideális szünidei olvasmány. 6-tól 9 éves korosztálynak ajánlott.

  • Domonyi Rita: Tündérbodár

Tündérbodár és Devevér elhatározzák, hogy fesztivált szerveznek az erdőben, terveznek: tormaevést, költőversenyt, felhőnézést és még sok más érdekes dolgot. Vicces, könnyed olvasmány. 6-tól 9 éves korosztálynak ajánlott.

unaloműző tipp gyerkőcöknek